Aquesta galeta, establerta per Cloudflare, s'utilitza per donar suport a la gestió de bots de Cloudflare.
Utilitzem galetes per ajudar-vos a navegar de manera eficient i realitzar determinades funcions. A continuació trobareu informació detallada sobre totes les galetes a cada categoria de consentiment.
Les galetes que es classifiquen com a "Necessàries" són emmagatzemats al vostre navegador, ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc ...
Les cookies necessàries són crucials per a les funcions bàsiques del lloc web i el lloc web no funcionarà de la manera prevista sense elles. Aquestes cookies no emmagatzemen cap dada d’identificació personal.
Les cookies funcionals ajuden a realitzar determinades funcionalitats com compartir el contingut del lloc web a les plataformes de xarxes socials, recopilar comentaris i altres funcions de tercers.
Les cookies analítiques s’utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font de trànsit, etc.
Les galetes de rendiment s’utilitzen per comprendre i analitzar els índexs de rendiment clau del lloc web que ajuden a oferir una millor experiència d’usuari als visitants.
Les galetes publicitàries s’utilitzen per oferir als visitants anuncis personalitzats en funció de les pàgines que van visitar abans i analitzar l’eficàcia de la campanya publicitària.
Altres cookies sense categoria són aquelles que s’estan analitzant i que encara no s’han classificat en cap categoria.
La Rita i el millor pa del món és un nou conte il·lustrat adreçat a nens i nenes de 6 a 8 anys, creat com una acció de divulgació i sensibilització dins el marc dels projectes AgriRegenCat i AgriCarboniCat, liderats per les investigadores Georgina Alins i Maite Martínez de l'IRTA Fruitcentre i l'IRTA La Ràpita, i finançats pel Fons Climàtic de la Generalitat de Catalunya.
El llibre narra la història de la Rita, una nena que visita els seus avis al camp i descobreix el procés per fer pa de manera tradicional. A través d’aquesta vivència, el conte introdueix conceptes com la cura del sòl, la biodiversitat, i la importància de les pràctiques agrícoles sostenibles, tot posant en valor el paper dels pagesos i pageses. Amb un llenguatge proper i accessible, l’obra pretén fomentar la connexió dels infants amb l’origen dels aliments i amb la terra que ens alimenta.
En el marc de la finalització dels projectes, el conte s’emmarca entre les accions de divulgació i sensibilització d’aquests dos programes de recerca, que tenen per objectiu impulsar models agrícoles més sostenibles, i així proporcionar aliments més saludables, segurs i de proximitat, a través de la millora de la salut del sòl i la capacitat de captació de carboni. Aquesta iniciativa respon al compromís de l’IRTA d’apropar el coneixement científic a la societat, tot contribuint a l’educació ambiental de les noves generacions.
Una mostra de les pàgines del conte
Presentacions del conte:
Dintre de les accions de presentació del conte infantil ens trobareu a:
· La Biblioteca Marcel·lí Domingo, de Tortosa el 23 d’abril (Sant Jordi) a les 18:30 h, en un format conta-contes on invitem als infants a escoltar i conèixer més sobre el projecte.
· Escola Els Til·lers, d’Artesa de Lleida el dia 29 d’abril a les 9 h, les investigadores dels programes AgriRegenCat i AgriCarboniCat, realitzaran un conta-contes i s’entrevistaran amb l’alumnat per donar a conèixer el projecte.
Investigadora especialista en infraestructures ecològiques i agricultura regenerativa
Investigadora, agroecologia, mitigació canvi climàtic en agroecosistemes, segrest de carboni i emissions gasos efecte hivernacle,