Salut

Comunicat del Departament de Salut

query_builder   30 maig 2020 11:29

event_note Nota de premsa

Comunicat del Departament de Salut

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 66.545 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. 

Des de l'inici de l'epidèmia fins ara, un total de 4.064 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 164.

A més, 2.143 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l'inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 37.892 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19.

Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 13.898 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

 

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.241 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.690 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 3.965 a una residència i 778 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

 

Dades territorials: aquesta nota s’acompanya d’un arxiu adjunt on es poden consultar les dades territorials d’impacte de Covid-19 per regió sanitària de Catalunya.

Aquesta nota s'acompanya també d’un únic arxiu excel amb retrospectiva de defuncions i retrospectiva de casos PCR positius, probables i confirmats epidemiològicament.

 

2  

Fitxers adjunts

Dades per regions sanitàries de Catalunya

Dades per regions sanitàries de Catalunya
PDF | 312

Retrospectiva de defuncions i de casos

Retrospectiva de defuncions i de casos
XLSX | 61

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia