16/07/2020

El nou Hub Emprenedor de la URV posa en contacte empreses, tecnologies i projectes de la comunitat universitària

La plataforma és una demanda dels emprenedors i podrà incorporar empreses que els proposin reptes d'innovació

Xavier Càmara, director de la Càtedra URV d'Emprenedoria, i Cecilia Tham, empresària, que ha intervingut durant la presentació del Hub Emprenedor de la URV.

La Càtedra URV d’Emprenedoria i la FURV, amb el suport de la Diputació de Tarragona, han creat el Hub Emprenedor de la URV, una plataforma que posa en relació totes les spin-offs i tecnologies generades a la Universitat, les start-ups i els projectes impulsats per estudiants i exestudiants. Els objectius del nou hub són fomentar una relació fluïda entre el teixit emprenedor i buscar les sinèrgies entre projectes.

El director de la Càtedra d’Emprenedoria, Xavier Càmara, explica que aquest és el fruit d’un treball gestat amb les pròpies empreses en el marc del programa Talent FURV-URV Emprèn. La Càtedra s’encarregarà del funcionament de l’eina però “el que en sorgeixi dependrà del teixit del territori”, afegeix Càmara. I recorda que amb programa Talent es pretén que el talent sorgit a la URV es quedi i reverteixi en el territori, i que aquest sigui capaç d’atraure també talent de fora. “El talent és la llavor que possibilita que una economia creixi i sigui competitiva”, conclou.

El Hub Emprenedor de la URV s’ha presentat aquest migdia en un acte virtual que ha comptat amb la intervenció de Cecilia Tham, fundadora de diverses empreses, maker, activista de la innovació centrada en apoderar comunitats i organitzacions amb tecnologies de ràpid creixement, i Manel Heredero, expert en intel·ligència col·lectiva i organitzacions en xarxa i connector OuiShare.

El web del Hub Emprenedor de la URV és https://talent.urvempren.cat/hub-emprenedor-urv.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*