Polítiques Digitals

EBC virtual

Polítiques Digitals impulsa la participació de 7 empreses i centres de recerca catalans en la primera edició virtual de l'European Blockchain Convention

query_builder   19 setembre 2020 11:00

event_note Nota de premsa

Polítiques Digitals impulsa la participació de 7 empreses i centres de recerca catalans en la primera edició virtual de l'European Blockchain Convention

  • El congrés més important del sector a escala europea se celebrarà per primera vegada en format virtual els propers 21 i 22 de setembre i comptarà amb prop de 100 conferenciants i 1.500 assistents
  • En el marc del congrés, el director general d’Innovació i Economia Digital, Dani Marco, oferirà una ponència sobre la construcció de l’ecosistema blockchain a Catalunya

Catalunya tornarà a esdevenir durant dos dies la capital europea de les tecnologies de cadena de blocs (blockchain) en acollir una nova edició, en aquest cas en format telemàtic, de l’European Blockchain Convention (EBC), un dels esdeveniments més importants d’aquest àmbit a Europa. La primera edició virtual de l’EBC, que fins ara ha celebrat tres exitoses edicions presencials a Barcelona, tindrà lloc els dies 21 i 22 de setembre i comptarà amb la participació de prop de 100 conferenciants i 1.500 assistents.

A banda d’un conjunt de conferències online a càrrec de destacats experts en tecnologies blockchain aplicades a diferents sectors , el congrés disposarà d’una plataforma virtual de networking en la qual hi haurà una zona d’expositors per a empreses i que facilitarà el contacte entre tots els participants.

Gràcies al suport del Departament de Polítiques Digitals en el marc de l’Estratègia Blockchain de Catalunya per potenciar l’ecosistema blockchain del país i promoure l’adopció d’aquesta tecnologia, a la zona d’exposició virtual hi participaran 6 empreses catalanes, el centre tecnològic i2CAT i el propi Departament. Les 6 empreses participants són BlockTac, Enchainté, Freeverse, Mitiga, Quabu i Vottun.

A més, el director general d’Innovació i Economia Digital, Dani Marco, participarà al congrés virtual com a keynote de la sessió del dimarts, 22 de setembre, amb una conferència sobre la construcció de l’ecosistema blockchain a Catalunya.

Sobre l’EBC

L’European Blockchain Convention reuneix els principals experts en aquest sector a escala internacional per debatre sobre l’aplicació i els casos d’ús de la blockchain en sectors com les finances, la logística, el transport marítim, el sector públic i l’energia, així com les oportunitats de la identitat digital i l’emissió de la moneda digital.

El congrés va néixer amb la idea de connectar l'ecosistema blockchain local i europeu i, alhora, fomentar un debat en profunditat sobre els beneficis i les oportunitats, i també les limitacions i inconvenients, de la tecnologia blockchain.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia