Taller online VIQUICIENTÍFIQUES
Des del Grup de Perspectiva de Gènere de l’ACCC hem preparat una activitat molt especial per continuar visibilitzant i posant en valor les científiques del nostre territori.

Així, us convidem a les sessions de Viquicientífiques! Aprendrem a editar la Viquipèdia i millorarem i/o crearem les publicacions de Viquipèdia de les científiques que formen part de l’exposició “Científiques Catalanes 2.0” i de la seva predecessora, "16 Científiques Catalanes".

Dimarts, 17 de novembre, de 18:30 a 20:00 h 
Títol: Editar la Viquipèdia
Descripció: Aprendrem els passos bàsics per editar el nostre primer article a la Viquipèdia.

Dimarts, 24 de novembre 2020, de 18:30 a 20:00 h 
Títol: Editem biografies de científiques
Descripció: Crearem les biografies de les dones representades a l'exposició "Científiques Catalanes 2.0" i "16 Científiques Catalanes" que no tenen entrada a la Viquipèdia, i millorar, si s'escau, les que ja en tenen. 

Els dos tallers seran impartits per Ester Bonet, membre d'Amical Wikimedia i de Wikimujeres, Grupo de Usuarias, que coordina l'Espai Viquidones de la UPF.

A més, tots dos tallers formen part de les activitats amb Passaport Científic de la Setmana de la Ciència, de manera que pots aconseguir una calculadora CASIO de la col·lecció #cientificasCASIO (Informació sobre el Passaport Científic a https://setmanaciencia.fundaciorecerca.cat/frontend/inscripcio.asp).

Si vols participar, sisplau, emplena aquest formulari i t'enviarem l’enllaç per assistir als dos tallers.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognom *
Email *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy