DKV aposta per la plataforma de telerehabilitació de DyCare

comunicacio@cataloniabioht.org,

DKV ha escollit la plataforma digital de telerehabilitació ReHub® de l’start-up DyCare, associada a CataloniaBio & HealthTech, per millorar l'assistència als pacients dels seus 1.400 centres de rehabilitació afiliats a tot Espanya. El nou servei s'ofereix actualment a 15 centres i la previsió és ampliar-lo a tota la xarxa durant el 2021.

Silvia Raga, cofundadora i CEO de DyCare, destaca que “ReHub® possibilita que el pacient continuï el seu tractament en moments en què és difícil mantenir la distància de seguretat”.

“La telemedicina ha passat de ser un complement a confirmar-se com un model essencial d'atenció clínica, especialment eficaç durant la crisi de la Covid-19” comenta Julio Lorca, director de Desenvolupament de Salut Digital de DKV. Fa uns mesos Lorca va participar a l’UnConference de CataloniaBio & HealthTech precisament per reflexionar sobre la salut digital com a tren que no podem perdre.

Programa personalitzat per al pacient i el fisioterapeuta

DyCare desenvolupa solucions innovadores per a pacients que pateixen trastorns musculoesquelètics. A través de la plataforma ReHub® es cobreix tot el procés de rehabilitació, des de la primera visita fins a la recuperació total del pacient. Fins avui, més de 800 pacients han estat tractats amb aquest nou sistema.



De cara als pacients, “hem vist que augmenta la seva motivació i corresponsabilitat amb el tractament, mentre que al fisioterapeuta li permet crear un programa personalitzat i dur un control progressiu amb dades reals i objectives” explica Silvia Raga. El pacient i el professional estan sempre connectats a través d'un xat o videotrucada.

En els seus inicis, DyCare va tenir el suport de la farmacèutica Bayer mitjançant el programa Grants4Apps i de la Comissió Europea en el marc de l’Horitzó 2020.

Més informació

Foto: Silvia Raga i Ricardo Jáuregui, cofundadors de DyCare - © Dycare


Vols conèixer més DyCare? Et recomanenm aquesta vídeoentrevista de CataloniaBio & HealthTech:


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies