VB Devices rep la marca CE per a CrabClamp® i Varixio®

comunicacio@cataloniabioht.org,

VB Devices, start-up associada a CataloniaBio & HealthTech, rep l’aprovació de la marca CE per als seus dispositius mèdics CrabClamp® i Varixio®.

CrabClamp® és un dispositiu first-in-class que permet als cirurgians assegurar fàcilment els cables de guia i els catèters durant els procediments endovasculars. Després d’haver aconseguit acords de distribució inicials amb empreses especialitzades del sector, VB Devices llançarà el producte a Europa el gener del 2021 i seguirà ampliant la xarxa de distribució mundial.

"M'il·lusiona veure que aquest invent basat en necessitats mèdiques arribi al mercat i espero que faciliti els procediments quirúrgics a molts dels meus col·legues i els seus ajudants" afirma el Dr. Enric Roche, cirurgià vascular i cofundador de VB Devices.

L’altre nou producte Varixio® és el primer sistema que automatitza la preparació d’escuma per a escleroteràpia, el tractament més utilitzat per a les varius. Aproximadament el 25% dels adults tenen varius. "És una oportunitat perquè aquest procediment mínimament invasiu s'apliqui encara a més pacients", remarca el doctor Roche. Varixio® s’oferirà aviat mitjançant el comerç electrònic al web varixio.com.

Foto: Federico Grego i Enric Roche, cofundadors de l'start-up VB Devices amb seu a Barcelona - © VB Devices


Vols conèixer més VB Devices? Et recomanem aquest vídeo CataloniaBioHT entrevistant-los:


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies