Empresa i Treball

EMC

Conseller Tremosa: "Ja hem detectat més de 200 grans projectes innovadors per presentar als Fons Europeus per a la Reactivació econòmica"

query_builder   24 novembre 2020 14:29

event_note Nota de premsa

Conseller Tremosa: "Ja hem detectat més de 200 grans projectes innovadors per presentar als Fons Europeus per a la Reactivació econòmica"

  • El titular d’Empresa i Coneixement ha pronunciat una conferència en la II Jornada de Talent URV: Perspectives per al teixit empresarial català en l’horitzó postcovid19
emc

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha assegurat que “ja hem detectat més de 200 grans projectes innovadors per presentar als Fons Europeus per a la Reactivació econòmica, uns fons que també han de servir com a tractors econòmics i del teixit productiu”. El conseller ha avançat que “el Govern els presentarà abans de Nadal”.

El titular d’Empresa i Coneixement ha fet aquestes declaracions en la conferència que ha pronunciat aquest matí en la II Jornada de Talent URV: Perspectives per al teixit empresarial català en l’horitzó postcovid19. A la jornada també hi ha participat la rectora magnífica de la Universitat Rovira i Virgili, Maria José Figueras; el professor d’Economia Financera, director en funcions del Departament de Gestió d’Empreses i director de la Càtedra d’Emprenedoria de la URV, Dr. Xavier Camara, i la directora general d’Indústria, Matilde Villarroya.

Tremosa ha transmès un missatge “d’optimisme prudent i racional” ja que “quan tinguem un remei amb la vacuna o amb l’ús generalitzat de tests ràpids, desapareixerà la incertesa i crec que ens podrem començar a recuperar ràpidament”.

Durant la seva intervenció, el conseller Tremosa ha assegurat que amb aquests fons “podrem donar una empenta molt important a la indústria i al nostre talent”. En aquest sentit, ha assegurat que “Catalunya té molt talent i per això és tan important captar i retenir el que ja tenim a casa nostra”.

 

 

 

 

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________ 

  

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia