Programa BIOMED ScaleUP - Sessió informativa

Online & Presencial

Aquest esdeveniment ha vençut

DIRECTE A LES 9 H:

Inscripció tancada. IMPORTANT:

  • Per accedir a la sessió  has d’introduir el teu correu electrònic. Utilitza l’adreça on has rebut la nostra comunicació.
  • Només té accés qui s'hagi inscrit prèviament.

Al final de la sessió, els assistents podran fer preguntes a través del xat.

Segueix-nos a Twitter amb l'etiqueta #BIOMEDScaleUP.




CataloniaBio & HealthTech impulsa el programa corporatiu BIOMED ScaleUP, amb la col·laboració de Lead To Change i el suport d'ACCIÓ, amb l’objectiu d’ajudar a créixer de forma sòlida les startups i empreses del sector de la salut i les ciències de la vida a Catalunya. BIOMED ScaleUP combina sessions formatives amb sessions d'assessorament personalitzat.

La indústria de la salut catalana ha tingut una evolució molt positiva des de 2010 (creació d’empreses, atracció d’inversió, ocupació, increment del pipeline...), però cal potenciar la seva dimensió perquè sigui més competitiva globalment. Segons l’Informe de la BioRegió de Catalunya 2020, el 92% de les 1.200 empreses de l’ecosistema son micropimes i pimes.

Les empreses interessades a fer un salt en el vostre creixement, sigui transversal o en una àrea específica, us convidem a participar a la sessió informativa que tindrà lloc el 21 de gener, a les 9 h, on explicarem:

  • Objectius
  • A qui s'adreça
  • En què consisteix: formació en creixement corporatiu (Fase I) i acceleració personalitzada (Fase II)
  • Durada
  • Mentors

La sessió finalitzarà amb la conferència Com preparar l'empresa per al creixement a càrrec de Xavier Marcet, consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa i mentor del programa BIOMED ScaleUP.

Segueix-nos a Twitter amb l'etiqueta #BIOMEDScaleUP.


Idioma: català

Registre: gratuït

Lloc: la sessió informativa es farà en format híbrid, de manera que els assistents podeu escollir si voleu assistir-hi online o bé presencialment amb places limitades per la COVID-19 (Parc Científic de Barcelona - Sala Dolors Aleu - C/ Baldiri Reixac, 4-8). 

L’accés a l'streaming s’activarà 5 minuts abans de la sessió al web cataloniabioht.org (es farà arribar l'enllaç als inscrits).

Consultes: 

Melqui Calzado (Secretari general) · melqui.calzado@cataloniabioht.org
Ismael Ávila (Project Manager) · ismael.avila@cataloniabioht.org


Notícies relacionades:

BIOMED ScaleUP als mitjans de comunicació:


Aquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2021-01-2109:00 2021-01-2111:00 Europe/Madrid Programa BIOMED ScaleUP - Sessió informativa Online & Presencial

Lloc

Online & Presencial

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies