24/03/2021

Es lliuren els premis Innova URV de la Càtedra d’Innovació Empresarial

El premi Innova URV 2020 sobre innovació reconeix dos estudiants de la URV com a guanyadors del millor treball de fi de grau: Amadeu Llaurador, estudiant del grau d'Enginyeria Mecànica, i Núria Mansergas, estudiant del grau de Pedagofia

La Càtedra per a la Innovació Empresarial ha lliurat els premi Innova URV, que reconeixent els millors treballs de fi de grau sobre innovació. Aquests premis tenen el suport econòmic de la Diputació de Tarragona amb l’objectiu de fomentar la recerca sobre innovació i el seu impacte territorial i socioeconòmic, particularment en la demarcació de Tarragona.

L’estudiant del grau d’Enginyeria Mecànica Amadeu Llaurador ha estat reconegut amb un dels premis pel seu treball “Màquina per la recol·lecció d’avellanes”. Concretament, Llaurador ha dissenyat una màquina per facilitar aquesta tasca, tenint en compte tant condicions de rendibilitat i adaptabilitat en els diferents terrenys i plantacions de la zona de Tarragona. Aquesta investigació té com a objectiu provocar un impacte en el camp agrari local a través de la innovació.

Presentació en línia d’Amadeu Llaurador del seu treball “Màquina per la recol·lecció d’avellanes”.

Per altra banda, s’ha lliurat el premi Innova URV a Núria Mansergas, estudiant del grau de Pedagogia. Mansergas ha estat premiada per la seva recerca de “La cura emocional dels professionals que treballen amb joves en risc d’exclusió social”. L’estudi s’ha basat en les necessitats concretes d’un grup de professionals que es dediquen a aquest àmbit i dona respostes específiques per millorar la seva salut emocional.

Imatge de la presentació en línia de Núria Mansergas del seu treball “La cura emocional dels professionals que treballen amb joves en risc d’exclusió social”.

S’ha resolt així la convocatòria del premi Innova de la URV de l’any 2020. Actualment, resta oberta la convocatòria d’enguany, enfocada a la mateixa temàtica i dirigida a estudiants que defensin el seu treball de fi de grau, enfocat en el camp de la innovació, en el curs 2020-21. Es poden trobar les bases de la convocatòria i presentar les candidatures a través de la web de la Càtedra per a la Innovació Empresarial.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*