Vés enrere Oriol Amat, únic candidat a les eleccions a rector de la UPF

Oriol Amat, únic candidat a les eleccions a rector de la UPF

Catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat del Departament d’Economia i Empresa de la UPF, ha estat proclamat el 22 d’abril de manera definitiva per la Junta Electoral candidat a les eleccions a rector, que tindran lloc exclusivament per votació electrònica entre el 3 i el 5 de maig del 2021.
22.04.2021

Imatge inicial

Oriol Amat, catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat del Departament d’Economia i Empresa de la UPF, ha estat proclamat el 22 d’abril de manera definitiva per la Junta Electoral candidat a les eleccions a rector de la UPF, que tindran lloc exclusivament per votació electrònica entre el 3 i el 5 de maig del 2021, després que la seva candidatura hagi estat l’única presentada.

La campanya electoral de les eleccions a rector 2021 transcorrerà del 23 d’abril al 2 de maig. El 5 de maig, darrer dia de les votacions, hi haurà l’escrutini de vots i la publicació de resultats. L’endemà, 6 de maig, tindrà lloc la proclamació provisional del candidat electe, i després d’un termini per interposar recurs, el 12 de maig hi haurà la proclamació definitiva.

Jaume Casals, actual rector de la UPF, va accedir al càrrec al mes de maig del 2013, i ha esgotat els dos mandats que marquen els Estatuts de la Universitat.

Perfil del candidat

Oriol Amat i Salas és Catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra des del 2001.

Doctor en Ciències Econòmiques (UAB) i Llicenciat i MBA en Administració i Direcció d’Empreses (ESADE), és professor a la UPF des del 1992. Ha fet estades en diversos centres de referència internacional. Les seves línies de recerca inclouen l’anàlisi dels factors d’èxit de les organitzacions i els aspectes ètics de les finances. Ha dirigit més d’una quinzena de tesis i és autor d’articles científics i més de quaranta llibres, entre d'altres publicacions.

El seu interès per les quatre dimensions principals de la vida acadèmica (recerca, transferència de coneixement, docència i gestió) l’ha conduït a exercir diversos càrrecs acadèmics i de gestió, dins i fora la Universitat.

A la UPF ha estat degà de la UPF Barcelona School of Management (2018-2021), director del Departament d’Economia i Empresa (2003-2005), vicerector d’Economia, Sistemes d’Informació i Serveis (1997-2001) i, específicament en l’àmbit docent, director del Centre per a la Qualitat i Innovació Docent (2006-2011). També ha col·laborat activament amb diverses institucions de la societat, com ara el Col·legi d’Economistes de Catalunya, del qual és degà; la Cambra de Comerç de Barcelona, PIMEC o el grup de treball Catalunya 2022, que dissenya l’estratègia post Covid.

Multimèdia

Categories:

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible:

Els ODS a la UPF

Contact

Per a més informació

Notícia publicada per:

Oficina de Comunicació