top of page

Benvingut/da a la Matefest-Infofest 2021

Ens plau rebre’t a l’esdeveniment més esperat sobre informàtica i matemàtiques divulgatives de l'any! En el que us mostrarem una cara poc coneguda d’aquestes dues matèries, reivindicant-ne la presència i el paper que juguen en la cultura i el progrés.

 

A causa de les circumstàncies actuals aquesta edició també serà virtual, esperem que en la propera es pugui tornar a omplir la facultat d'estudiants de secundària i batxillerat per un dia.

 

La Matefest-Infofest té la intenció de captar l’atenció i curiositat no només dels estudiants de secundària i batxillerat, sinó també de qualsevol persona que hi estigui interessada; per aquest motiu les activitats que es plantegen estan pensades per a poder realitzar-se sense coneixements previs sobre les matèries en qüestió. 

 

Per adaptar-nos al format virtual aquesta edició us oferim:

  • Els estands, presentacions sobre curiositats de matemàtiques i informàtica que, com cada any, han preparat els estudiants de la facultat. Encara que en aquesta edició ho faran des de casa, també et respondran els dubtes que tinguis.

  • Les xerrades, presentacions en videos sobre anècdotes, curiositats i temes punters. No et perdis el que et volen explicar, així que juga i aprèn amb les seves propostes.

​

I també hem preparat dues competicions pels estudiants!

  • Torneig d'escacs online, obert a qualsevol persona que vulgui a participar, amb 100 euros en premis i quatre categories diferents. Per a més informació, aqui.

  • Gimcana pels estudiants de primer, només oberta als estudiants de primer de matemàtiques i enginyeria informàtica, per a fer pinya i que coneguin la facultat! Per a més informació, aqui.

​

Ja per acabar, si ets professor/a de secundària o batxillerat i vols mantenir-te informat/da sobre futures edicions de la Matefest-Infofest i altres activitats de la Facultat de Matemàtiques i Informàtica, envia'ns un correu a matefest.infofest@gmail.com i t'enviarem més informació per a les següents edicions!

 

El principal objectiu d’aquesta festa és que, com a assistent, en gaudeixis i passis una bona estona, així que prepara’t bé per la Matefest-Infofest 2021, que ve forta. I qui sap, potser hi descobreixes una passió oculta…

El trívial de la Biblioteca

El trivial Biblioteca

Benvinguts al concurs que la Biblioteca ha preparat per la Matefest/Infofest de 2021 relacionat amb
les matemàtiques i la informàtica.
Totes les respostes es poden trobar fàcilment al web en recursos de referència (Viquipèdia, etc.) o al
Blog de la biblioteca.

​

El concurs tindrà 2 premis, que es sortejaran entre tothom que tregui la màxima puntuació:

  1. Samarreta de la Universitat de Barcelona.

  2. Lot de productes del CRAI

 

Els premis es podran recollir entre dilluns 10 i divendres 14 de maig, de 9 a 19h., al CRAI
Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica de la Universitat de Barcelona
, Gran Via de les Corts
Catalanes, 585 segon pis del pati de ciències 08007 Barcelona.

 

El qüestionari estarà obert fins al diumenge 9 de maig

​

Ves en compte que només podràs participar una vegada!

​

Formulari de contacte

Contacte

Envia'ns els teus comentaris o rep més informació sobre les futures Matefest-Infofest (centres de secundària) a matefest.infofest@gmail.com
bottom of page