Genesis Biomed i DKV impulsaran la salut digital

comunicacio@cataloniabioht.org,

Genesis Biomed, consultora associada a CataloniaBio & HealthTech, i DKV han signat un acord de col·laboració per impulsar la salut digital a través de DKV Innolab.

DKV Innolab és un espai ubicat al Recinte Modernista de Sant Pau a Barcelona, que s'ha concebut per generar coneixement pràctic, recerca i anàlisis de tendències emergents en aquest camp que tindrà un paper determinant en l'era post COVID-19.

Natàlia de la Figuera, sòcia i COO de Genesis Biomed, explica que "posarem a disposició de DKV Innolab el nostre coneixement en desenvolupament de negoci, sobretot en la part d'emprenedoria, per buscar els millors models de negoci per arribar al mercat. També en tot el que faci referència a la formació en aquests aspectes".

Segons l'Informe de la BioRegió de Catalunya 2020, les companyies de salut digital són les que han experimentat un creixement més ràpid, on la inversió s'ha triplicat des del 2018.

Més informació

Foto: Natalia de la Figuera de Genesis Biomed amb Elena Torrente, subdirectora de Desenvolupament de Salut Digital de DKV - © Genesis Biomed


També et pot interessar:

Genesis Biomed s'uneix a la xarxa d'entitats gestores de recerca clínica REGIC

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies