Vés al contingut (premeu Retorn)

II Jornada de Recerca del Campus Diagonal-Besòs

El 30 de juny se celebra una nova edició en format híbrid i que té com a fil conductor el tema “Dones, homes i màquines, el futur de l’espècie humana”
II Jornada de Recerca del Campus Diagonal-Besòs

La II Jornada de Recerca del Campus Diagonal Besòs tindrà lloc el 30 de juny, amb ponències que tenen com a eix central el tema "Dones, homes i màquines, el futur de la espècie humana".

Enguany la jornada tindrà un format híbrid: es celebrarà en format presencial a la Sala d'Actes de l'Escola d'Enginyeria Barcelona Est (EEBE) de les 9 h a les 13 h, però amb aforament limitat tenint en compte les mesures de prevenció de la COVID-19, per la qual cosa caldrà inscripció prèvia gratuïta (fins al 28 de juny a les 12 h-inscripcions tancades). I per aquelles persones que la vulguin seguir online podran fer-ho a través del canal de YouTube EEBE·Campus Diagonal Besòs-UPC.
Estarà oberta a PDI, PAS i alumnat universitari.

 

El programa comptarà amb 6 ponències:

-L'enginyeria biomèdica i els límits de l'atletisme, a càrrec de Lexa Nescolarde, membre del grup de recerca en Instrumentació i Electrònica i Biomèdica i del Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica.

-Intel·ligència artificial i salut, a càrrec de Raúl Benítez, del grup de recerca en Anàlisi i Control del Ritme Cardíac. 

-Cirurgia robòtica, a càrrec d'Alícia Casals, del grup de recerca en Robòtica Intel·ligent i Sistemes i del Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica.

-Enginyeria biomèdica i cèl·lules mares, de Raimon Jané, del grup  recerca en Processament i Interpretació de Senyals Biomèdics.

-Reproducció humana a l'espai: a la frontera del coneixement, a càrrec d'Antoni Pérez-Poch, del Laboratori d'Aplicacions Multimèdia i TIC.

-Impressió 3D, enginyeria de teixits i biosensors, impartida per Carlos Alemán, del grups de recerca per la Innovació en Materials i Enginyeria Molecular - Biomaterials per a Teràpies Regeneratives.


A més, durant tota la setmana, del 28 de juny al 2 de juliol, s'exposaran a la planta baixa de l'EEBE pòsters dels diferents grups de recerca del campus per poder donar conèixer un tast de la seva activitat.

Programa de la II Jornada de Recerca del Campus Diagonal Besòs.