06/04/2022

La URV reconeix NeedCarHelp com a nova empresa derivada dedicada a la revisió de vehicles de segona mà

L'objectiu és que les persones puguin comprar cotxes de manera fàcil i segura. En poc temps ja han iniciat la seva expansió a l’Estat espanyol

Els fundadors de l'empresa: Marta Sol Molina graduada per la URV en Administració i Direcció d’Empreses i Serhiy Savchak, especialista en enginyeria mecànica i automoció.

La Universitat Rovira i Virgili ha incorporat una nova empresa emergent, NeedCarHelp, un projecte emprès per Marta Sol Molina graduada per la URV en Administració i Direcció d’Empreses i Serhiy Savchak, especialista en enginyeria mecànica i automoció.

Han fundat aquesta empresa després d’una experiència personal en què ell la va ajudar en la compra del seu cotxe de segona mà. “Quan volia comprar el meu primer cotxe de segona mà no sabia per on començar i Savchak em va ajudar en el procés. Vaig veure que si a mi m’havia servit, potser podia servir-li a més gent i va funcionar” explica la cofundadora de l’empresa. Durant aquesta experiència, tots dos van detectar una necessitat en el mercat de la compra i venda de cotxes de segona mà. Aquesta necessitat, que ara cobreix aquesta empresa derivada, es basa en oferir un assessorament durant el procés de compra i venda, de manera que el client obtingui una compra satisfactòria, fàcil i segura, evitant problemes ocults i estafes.

El projecte NeedCarHelp ofereix als compradors revisions dels vehicles de segona mà prèvies a la compra. Si un client veu un cotxe a Madrid, no en sap de mecànica però tampoc es pot desplaçar sense saber si aquell cotxe està bé contacta amb nosaltres i anem a revisar-lo, li passem al client fotos i vídeos de tots els detalls. El truquem i li expliquem com està el cotxe” explica Molina. Si es decideix a comprar-lo també l’ajuden a  fer el tràmits del canvi de nom. El client els pot enviar quatre o cinc anuncis i ells els diuen quin pot ser el més adient per anar a revisar.

La rectora de la URV lliura el reconeixement a l’empresa derivada.

Així doncs, l’objectiu principal és fer que les persones puguin comprar cotxes de segona mà de manera fàcil i segura. L’empresa busca que els seus clients obtinguin el millor cotxe del mercat en relació qualitat/preu i s’estalviïn temps, diners i esforços innecessaris. La finalitat de NeedCarHelp és convertir-se en l’empresa referent a nivell de tot l’Estat espanyol de “personal car shopper”. L’equip està integrat per nou persones, dos dels quals son cofundadors. Han format a un nou col·laborador a Madrid i cobreixen aquesta zona i Barcelona. A més, el mes vinent cobriran a la zona d’Alacant i allà formaran a altres tres revisors, que s’encarregaran d’altres punts estratègics de l’Estat espanyol: Alacant i València, Sevilla i Bilbao.

Ofereixen aquests serveis amb uns preus que oscil·len entre els 199 i els 299 euros per revisió de vehicle. “Volem seguir ampliant els nostres serveis com tramitar l’assegurança del cotxe o el transport, però encara ho estem estudiant”, explica Marta Sol. Les previsions de creixement de l’empresa són positives.

La Unitat de Valorització de la Fundació URV ha donat suport a NeedCarHelp per l’obtenció de la categoria start-up reconeguda per la URV, un reconeixement a totes les a empreses innovadores i amb valor afegit liderades per estudiants i Alumni URV.

Print Friendly, PDF & Email

Comenta

*