Premis a la promoció de l'equitat de gènere

Premis internacionals equit@T de vídeo a l’àmbit de gènere i tecnologia

Convocatòria de l’edició 2024 del premi equit@T


Inscripció a la gala de lliurament de premis Aquí

Lloc de celebració:

Can Jaumandreu – Universitat Oberta de Catalunya
C/ del Perú, 52, 08018 Barcelona

GoogleMaps


La bretxa de gènere que es produeix a l’elecció d’estudis cientificotècnics (STEM) és especialment greu quan parlem de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), amb una presència de dones al voltant del 10%. 

Per aquest motiu, els Estudis d’Informàtica Multimèdia i Telecomunicació (EIMT) de la UOC convoquen els premis equit@T de vídeo a l’àmbit de gènere i tecnologia amb l’objectiu de promoure un canvi de percepció sobre el gènere i STEM, i promoure l’empoderament de noies joves a l’àmbit científic-tècnic. Es premiarà al millor vídeo d’una durada entre 30 segons i 2 minuts, realitzat en alguna de les categories previstes en la present convocatòria.

Per més informació, consulteu el document de les bases del premis de la segona edició o podeu visitar la pàgina sobre com participar-hi.

Si tens qualsevol dubte, contacta amb eimt@uoc.edu.

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, en el marc dels Premis DonaTIC i la Universitat Oberta de Catalunya, des dels Estudis d’informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions i la Unitat d’igualtat, en el marc del Premi equit@T a la promoció de l’equitat de gènere a les TIC,  estableixen una col·laboració de promoció i difusió d’ambdós premis en l’àmbit de la divulgació i les iniciatives referents per a la promoció de vocacions TIC i STEM.