President

El cap de l'Executiu ha intervingut a la presentació de les oficines de Google a Barcelona. (Fotografies: Rubén Moreno)

El president Aragonès posa en valor "la posició estratègica de Catalunya com a capital tecnològica del sud d'Europa"

query_builder   1 juny 2022 15:13

event_note Nota de premsa

El president Aragonès posa en valor "la posició estratègica de Catalunya com a capital tecnològica del sud d'Europa"

  • El cap de l'Executiu ha reivindicat l'aposta estratègica del Govern “per l'atracció del talent, empreses i inversions”
  • Ha intervingut en l'acte de presentació de les noves oficines de Google a Barcelona
El cap de l'Executiu ha intervingut a la presentació de les noves oficines de Google a Barcelona. (Fotografies: Rubén Moreno)
El cap de l'Executiu ha intervingut a la presentació de les noves oficines de Google a Barcelona. (Fotografies: Rubén Moreno)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha reivindicat aquest matí la posició estratègica de Catalunya com a capital tecnològica del sud d’Europa, i Barcelona “com a ciutat global que atrau talent i inversions”. El cap de l'Executiu ha fet aquestes declaracions en l'acte de presentació de les noves oficines de Google a Barcelona, on ha celebrat que la companyia faci un pas endavant reafirmant aquest posicionament, que “demostra com és d’atractiva la ciutat de Barcelona i Catalunya per a empreses capdavanteres i innovadores del món, com és el cas d’una de les principals tecnològiques”.

Durant la seva intervenció, el president Aragonès ha posat de relleu les sinèrgies entre “les escoles universitàries, start-ups innovadores i les aliances fermes amb les administracions públiques per al desenvolupament de projectes tecnològics en moltes ciutats del nostre país”. També ha explicat l’aposta estratègica del Govern per atraure talent, empreses i inversions, així com per dur a terme una transformació energètica, potenciant el xip europeu, i transitant cap a fonts d’energia renovables,   com l’hidrògen verd.

A més, el cap de l’Executiu també ha assenyalat que l’objectiu del Govern és disposar d’un país connectat i digitalitzat “per tal de generar prosperitat i benestar per a tothom” i ha afirmat que la presència de Google permetrà “afavorir les aliances per impulsar les transformacions que el país necessita, apostant de forma inequívoca pels sectors econòmics amb més valor afegit”, ha reblat.

A l’acte, que s’ha celebrat a l’espai Serrahima de Barcelona, també hi ha participat el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró Ferrer, així com el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent Ramió. Abans de començar la presentació, el president i el vicepresident s’han reunit amb representants de la companyia.

2  

Imatges

El cap de l'Executiu ha intervingut en l'acte de presentació de les noves oficines de Google a Barcelona

El cap de l'Executiu ha intervingut en l'acte de presentació de les noves oficines de Google a Barcelona 84

El president Aragonès durant la presentació

El president Aragonès durant la presentació 70

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia