Skip to content
17/10/2022
– 14/12/2022

De la Ciència al Mercat

Promoció de l’emprenedoria científica

De la Ciència al Mercat és el programa de transferència i promoció de l’emprenedoria científica per dotar els doctors i doctorands universitaris de les eines per tal d’explorar la possibilitat de crear una empresa derivada de la recerca.

Descripció del programa
De la Ciència al Mercat és el programa gratuït de transferència i promoció de l’emprenedoria científica impulsat per la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra en el marc del Programa Catalunya Emprèn i el Programa per promoure l’emprenedoria territorial especialitzada.
Objectius
El programa De la Ciència al Mercat té com a objectiu dotar els doctors i doctorands universitaris de les eines per tal d’explorar la possibilitat de crear una empresa derivada de la recerca.
Continguts
El programa De la Ciència al Mercat ofereix 100 hores de formació intensiva sobre transferència de coneixement i creació d’empreses, a més d’hores de tutories individuals i accés als serveis disponibles a les unitats de transferència de tecnologia de les universitats.
Metodologia i horari
El programa De la Ciència al Mercat es desenvolupa en format presencial en sessions de 10:00 a 14:00 del 17 d’octubre al 14 de desembre a l’StartUB! Lab.
A qui es dirigeix?
El programa De la Ciència al Mercat es dirigeix a la comunitat universitària interessada en la ciència i l’emprenedoria.
Més informació
Més informació a https://cienciamercat.cat/
Inscripció oberta del 11/07/2022
fins 15/09/2022