Salut

La Universitat de Harvard i la UNITAR analitzaran l'ecosistema d'innovació en salut de Catalunya

query_builder   12 novembre 2022 11:00

event_note Nota de premsa

La Universitat de Harvard i la UNITAR analitzaran l'ecosistema d'innovació en salut de Catalunya

  1. Durant els propers anys, la Universitat de Harvard treballarà i utilitzarà el cas del sistema de salut de Catalunya com a cas d’èxit en el marc de l’àrea de sistemes globals de salut

L’ecosistema d’innovació en salut de Catalunya, així com la implantació de projectes basats en valor al sistema de salut de Catalunya seran l’eix central del “Harvard University Executive Education Course on High Value Surgical Care Systems”, que es celebrarà del dia 9 al 12 de novembre de 2022 a la Universitat de Harvard, a Boston.

El sistema català serà l’únic que s’estudiarà com a cas d’èxit a nivell mundial en una activitat realitzada conjuntament per la Universitat de Harvard, l’organisme de les Nacions Unides per la recerca i la formació, UNITAR, i la Global Surgery Foundation, i on hi assistiran gestors de sistemes sanitaris de més de 30 països. I en aquesta primera edició hi participarà directament l’àrea d’innovació de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS).

Al llarg dels propers anys, i en el marc de l’àrea de sistemes globals de salut, la Universitat de Harvard utilitzarà el sistema de salut de Catalunya com a cas d’èxit. Aquest fet permetrà posicionar globalment el sistema de salut de Catalunya, hi donarà una difusió a nivell global i possibilitarà desenvolupar nous projectes amb actors internacionals.

Sistema de salut
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia