ActivityDetail

Genera idees de negoci i aprèn a posar-les en marxa (Multissessió)

Taller on conèixer diferents eines i estratègies per ajudar a generar idees per emprendre. Objectius de la sessió 1: - Conèixer diferents conceptes que són importants per a tot projecte emprenedor i saber com focalitzar en el client. - Treballar amb diferents tècniques que ens ajudin a generar idees negoci. - Conèixer com a ser una persona més productiva i focalitzada mitjançant un procés de pensament senzill i eficaç. Objectius de la sessió 2: - Conèixer els aspectes que són claus per a tot projecte emprenedor. - Aprendre a definir i aconseguir els objectius fixats. - Practicar i adoptar les habilitats necessàries per gestionar oportunitats de negoci. - Aprendre diferents tècniques per desenvolupar el projecte amb garanties d'èxit.

Aula virtual

dilluns 13 de maig · 16:00h - 20:00h

Idioma d'impartició: Català

Objectius específics | Temari

T'agradaria emprendre però no acabes de saber com trobar idees innovadores?
T'agradaria saber com generar noves idees de negoci i com començar a fer realitat el teu projecte?
En aquest taller descobriràs els elements claus per emprendre amb èxit, a generar idees valuoses i les estratègies necessàries per desenvolupar el teu projecte emprenedor.

Que fareu a cada sessió:

Sessió 1:

A la primera sessió coneixeràs en que consisteix el procés creatiu i com enfocar el cervell per a generar idees. Identificaràs les emocions i raonaments que ens ajuden a generar idees valuoses i practicaràs un conjunt de tècniques de creativitat per "entrenar¿ a la ment a generar moltes idees de negoci.

Sessió 2:

A la segona sessió coneixeràs i practicaràs quines tècniques d'alt rendiment aplicar per desenvolupar el teu projecte emprenedor i portar a terme allò que havies ideat.

Activitat impartida per Esther Orive i Dolors Blasco

IMPORTANT: Aquesta activitat es divideix en 2 sessions. 

Altres dates disponibles per aquesta activitat

Edició 1

Aula virtual

dimecres 15 de maig · 16:00h -  20:00h

Idioma d'impartició: Català


Informació general

En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard, es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el certificat corresponent.

Tipus de sessió: Multisessió

Durada: 04:00 hores

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: EL PERFIL DE LA PERSONA EMPRENEDORA (NW)

Valoració del curs

Mitjana
9.67

Formació impartida per

Puntuació mitjana
70.0