NOVES OPORTUNITATS PER A PIMES QUE TREBALLEN AL SECTOR DE L'ECONOMIA CIRCULAR

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / NOVES OPORTUNITATS PER A PIMES QUE TREBALLEN AL SECTOR DE L'ECONOMIA CIRCULAR
El projecte ReMAde@ARI ofereix accés subvencionat a infraestructures de recerca avançada per a petites i mitjanes empreses amb l'objectiu d'ajudar-les a desenvolupar productes innovadors, processos de fabricació o nous materials avançats en el sector de l'Economia Circular. Les àrees objectiu d'Economia Circular abordades amb aquest projecte són, entre d'altres, plàstics, embalatges, automoció, bateries, electrònica, construcció, tèxtil, alimentació i qualsevol altre sector industrial centrat en el reciclatge i la reutilització de productes o materials.

IM-RemadeAri

Cerdanyola del Vallès, 5 de maig 2023  ReMade@ARI (de l'anglès REcyclable MAterials DEvelopment at Analytical Reserach Infrastructures) és un hub dedicat al desenvolupament de nous materials per a una economia circular. Proporciona a les indústries i als equips científics accés a més de 50 infraestructures europees de recerca analítica que cobreixen una àmplia gamma de tècniques avançades.

Després de llançar amb èxit la primera convocatòria d'accés transnacional, ReMade@ARI es complau ara d'anunciar l'obertura d'una convocatòria dedicada a les petites i mitjanes empreses, que romandrà oberta fins a finals d'any.

Aquest programa dedicat a la indústria, ReMade-SME, se centra a proporcionar un accés fàcil i coordinat a les infraestructures de recerca del consorci. Les empreses sol·licitants rebran suport durant tot el procés de presentació de propostes i accés a les instal·lacions de recerca.

A més, per satisfer les necessitats de les PIMEs de forma ràpida, les propostes de ReMade-SME s'avaluen contínuament, cosa que vol dir que les empreses no necessiten esperar al tancament de la convocatòria per saber si les seves propostes han estat acceptades.

Finalment, amb aquesta via d'accés, les PIMEs es poden beneficiar de l'accés a les instal·lacions de recerca sense necessitat de publicar-ne els resultats.

Aplica a ReMade-SME: avaluació continuada de propostes, data límit 15 de desembre de 2023

Abans d'enviar la sol·licitud, es recomana encaridament consultar els punts de contacte per la indústria de les instal·lacions a les quals es planeja presentar la sol·licitud.

Apropa't a la teva Oficina de Contacte Industrial!

Si no esteu segurs de quines tècniques utilitzar o a quina instal·lació acudir, podeu posar-vos en contacte amb l'equip d'indústria i innovació a

Pots trobar més informació sobre els programes industrials ReMade@ARI a la nostra pàgina dedicada a Indústria i Innovació.



arxivat sota: , ,