SHARE

Jun 20, 2023 - Jun 20, 2023
17:00H - 20:00H
CosmoCaixa (Carrer d'Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona)
Vols anar un pas per davant i conèixer els últims indicadors sobre l'estat del talent digital? Assisteix el pròxim 20 de juny a la presentació de la cinquena edició del "Digital Talent Overview", l'informe anual de Mobile World Capital Barcelona que analitza de manera exhaustiva l'evolució de la bretxa de talent digital a Europa, Catalunya i Barcelona. En aquesta ocasió, amb una comparativa respecte a l'estat del talent digital en les principals ciutats europees i un capítol especial que explora l'impacte de la Intel·ligència Artificial en el mercat de treball. Prepara't per a descobrir com la intel·ligència artificial obre un món de possibilitats sense precedents en la generació de nous perfils digitals.

L'esdeveniment, dirigit a tot l'ecosistema digital de la ciutat, estarà conduït per Francesca Tur, analista de tendències i nomenada per Forbes com una de les 40 millors futuristes i amb la participació de Carlos Santana, reconegut expert en Intel·ligència Artificial amb més més de 1,5 milions de seguidors dedicat a la divulgació de novetats tecnològiques en el camp de la Intel·ligència Artificial i el Machine Learning amb qui debatrem sobre algunes de les principals tendències del sector.

No et perdis l'oportunitat de conèixer algunes de les dades més rellevants. En l'últim any, la demanda de talent digital s'ha incrementat un 36% mentre que l'oferta de professionals digitals disponibles en el mercat sol ha ascendit a un 10%. Vols saber quin impacte tindrà la IA en el mercat de treball? Quines professions apareixeran en el futur? Quines són les tendències globals en relació al talent digital? Assisteix i descobreix les pròximes línies d'actuació per a combatre la bretxa de talent digital.

Al final de la presentació et convidarem a un espai de networking i cocktail per a connectar amb els assistents.

GRAVACIÓ DE LA PRESENTACIÓ
Speakers
Francesc Fajula
Francesc Fajula
CEO de Mobile World Capital Barcelona
Jordi Arrufí
Jordi Arrufí
Director del programa de Talent Digital de Mobile World Capital Barcelona
Carlos Santana
Carlos Santana
Divulgador d'Intel·ligència Artificial (Dot CVS)
Francesca Tur
Francesca Tur
Analista de tendències

Un informe de