Bicosome, una spin-off de l’Institut de Química Avançada de Catalunya (IQAC-CSIC), que desenvolupa i comercialitza ingredients avançats per a la cura de la pell basats en una plataforma pròpia, llança Bicobreaks, una sèrie de webinars breus inspirats en TED Talks. La companyia, amb seu al Parc Científic de Barcelona, té com a objectiu promoure un espai de trobada virtual que permeti als professionals del sector de la dermatologia i la cura personal actualitzar els seus coneixements científics en un entorn obert, atractiu i dinàmic.

Aquestes xerrades TED de Biocosome (sigles de Tecnologia, Entreteniment i Disseny) ofereixen als participants informació rigorosa i d’avantguarda en el camp de la ciència de la pell i els donen l’oportunitat de compartir també la seva opinió sobre els reclams del mercat.

Utilitzant un format mixt de vídeos, directes i entrevistes, BicoBreaks permet als participants allunyar-se de la seva rutina diària de treball durant 17 minuts, cada dues setmanes, i participar en una discussió creativa sobre els temes candents de la indústria de la cura personal.

Bicobreaks es duu a terme cada dos dimecres, de 10.00 a. m. a 10.17 a. m., en streaming a través de la plataforma Zoom. Per a més informació i per a rebre la invitació per a accedir a Bicobreaks: PCB web.

IQAC-CSIC Comunicació