9 maig 2024
Jornades
III Jornades de Nutracèutica
Data i hora
Divendres, 8 de març - 09.00 h
Lloc
El Seminari Centre Tarraconense (Carrer de Sant Pau, 4, Tarragona, Espanya) Mostrar mapa [+]
Descripció

El Grup de Recerca Nutrigenòmica, en el marc de les activitats de la Càtedra Uriach de Nutracèutica de la Universitat Rovira i Virgili, us convida a participar a les III Jornades de Nutracèutica.

Tindran lloc els dies 7 i 8 de març al Centre Tarraconense El Seminari de Tarragona. Inscripcions gratuïtes al web de les jornades fins al 4 de març. Es podran seguir telemàticament des del canal de YouTube de la Universitat.

Durant aquests dos dies, s'exploraran els avenços més recents al camps dels nutracèutics, amb sessions informatives i ponències d'experts:

Dijous 7 de març

Sessió inaugural, a càrrec de Celestino Santos Buelga (Universitat de Salamanca).

Sessió 1. El cervell com a dianaper Maria Izquierdo Pulido (Universitat de Barcelona), Juan Carlos Espín (Centre d'Edafologia i Biologia Aplicada del Segura), Mª José Motilva Casado (Institut de Ciències de la Vid i el Vi) i Begoña Muguerza Marquínez (Universitat Rovira i Virgili).

Sessió 2. Salut metabòlicaper Jordi Gracia-Sancho (Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer), Maria Puy Portillo Baquedano (Universitat del País Basc) i Gerard Aragonès Bargalló (Universitat Rovira i Virgili).

Sessió 3. Immunitat i microbiota, per Paula Oliver Vara (Universitat de les Illes Balears), Cristina Torres Fuentes (Universitat Rovira i Virgili) i Rosina López-Alonso Fandiño (Institut d'Investigació en Ciències de l'Alimentació).

 

Divendres 8 de març

Sessió 4. Noves tendències, per Sonia Fernández-Veledo (Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili), Jorge Ricardo Soliz Rueda (Universitat Rovira i Virgili), Rosa M Lamuela-Raventós (Institut d'Investigació en Nutrició i Seguretat Alimentària - Universitat de Barcelona) i Alberto Dávalos Herrera (Institut Madrileny D'Estudis Avançats en Alimentació).

Sessió 5. Present i futur, taula rodona per Francesc Puiggròs (EURECAT Centre Tecnològic de Catalunya), Javier Navarro Olivella (Fundació Uriach), Inma Felipe (Col·legi de Farmacèutics de Tarragona) i Lluís Arola Ferrer (Universitat Rovira i Virgili).

Sessió de cloenda.

Consulta la programació completa al web de les Jornades.

 

 

Organitzador
Càtedra Uriach de Nutracèutica URV
Contacte
Categoria i paraules clau
Ciència i tecnologia, Càtedres URV, Salut
Compartir