Presentació del baròmetre d'Ocupació PIMEC-UOC

PIMEC i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) presenten els resultats del Baròmetre d'ocupacions i competències de Catalunya, una nova eina desenvolupada col·laborativament per ambdues institucions per recollir informació actualitzada i analitzar l’evolució de les ocupacions i les competències del mercat de treball a CatalunyaL’acte de presentació compte amb la benvinguda d’Àngels Fitó, rectora de la UOC, i d’Antoni Cañete, president de PIMEC.

Carme Pagès, professora i investigadora dels Estudis d'Economia i Empresa i responsable de Prospecció i Anàlisi Laboral de la UOC, juntament amb Sílvia Miró, directora de l’Àrea de Treball de PIMEC, presenten els resultats del baròmetre.

Seguidament, Míriam Duran, de la Unitat de Prospecció i Anàlisi Laboral de la UOC, i Héctor Pérez, director de Serveis de Formació i Ocupació de PIMEC, participen en l'acte aportant més dades sobre aquesta nova eina.

La jornada també compta amb la participació de Josep Ginesta, secretari general de PIMEC, que fa una valoració dels resultats. 

Lloc

Edifici U, Campus UOC
Perú 52
08018 Barcelona
Espanya

Quan

15/03/2024 12.30h