COMPÀS EMPREN

COMPÀS_
EMPRÈN

El teu repositori d’impuls a l’emprenedoria

Aquest repositori us facilita l’accés a les diferents iniciatives i programes que donen suport a l’emprenedoria.
S’adreça als estudiants i titulats universitaris que cerquen suport per emprendre, així com als agents públics i privats que volen estimular i disseminar les seves iniciatives dirigides als emprenedors.

Activitats destacades de suport a l'Emprenedoria
Setmana de la Innovació de la UAB - Campus UAB (Bellaterra), 14/10/2024 - 18/10/2024
Els errors més freqüents de la persona emprenedora i com evitar-los - Centre per a la iniciativa emprenedora Glòries (Barcelona), 18/07/2024
Cerca bàsica
Cerca avançada


Convocatòries destacades

Ajuts del Consell Social a les millors idees emprenedores 2023-2024

Poden participar en aquesta convocatòria d’ajuts els estudiants de la URV o equips d’estudiants de la URV —grau, màster (oficial o propi) i doctorat— que, en l’exercici d’alguna tasca docent del curs 2023-24 (treballs de fi de grau, treballs de fi de màster, tesis doctorals, etc.) puguin validar o desenvolupar idees, prototips i/o processos susceptibles de convertir-se en un producte o procés comercialitzable.

Estat:
Oberta
Termini: 15/07/2024
Convocant
Universitat Rovira i Virgili (URV)
IV Premi Santander Alumni UdL a l'Emprenedoria i l'Ocupació 2024

La convocatòria, adreçada als antics alumnes de la UdL, consta de dues categories: IDEA (per donar suport a les millors idees innovadores de negoci, amb l’objectiu que es puguin posar en funcionament en un breu termini de temps) i FET (per donar suport a empreses o professionals per compte propi que hagin implementat canvis estratègics en qualsevol àmbit de la seva organització, alineats amb els ODS).

Estat:
Oberta
Termini: 15/10/2024
Convocant
Associació d’Antics Alumnes i Amics de la UdL (ALUMNI UdL)
De la ciència al mercat 2024 - Programa de foment de la transferència de tecnologia i coneixement

La Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de Girona organitzen el Programa «De la ciència al mercat» per fomentar la transferència de tecnologia i coneixement. S'adreça a alumnat de màster o doctorat amb una tecnologia diferencial de qualsevol universitat, amb ganes de posar en valor la seva tesi o tesina i formar part d'un equip emprenedor.

Estat:
Oberta
Termini: 16/09/2024
Convocant
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Universitat de Barcelona (UB), Universitat de Girona (UdG), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Programa EduTECH Emprèn 2024

EduTECH Emprèn és un programa de preacceleració per a projectes emprenedors del sector de la tecnologia i l’educació que té com a objectiu donar suport al desenvolupament del prototip o servei, la definició del model de negoci i la constitució com a empresa o iniciativa emprenedora amb un alt potencial de creixement.

Estat:
Oberta
Termini: 15/09/2024
Convocant
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Becas Master MEI URV 2024

Becas para cursar el Máster de Emprendimiento e Innovación (MEI) de la URV curso 2024-2025.

Estat:
Oberta
Termini: 31/08/2024
Convocant
Santander Open Academy, Universitat Rovira i Virgili (URV)
Beques de Transferència, Innovació i Emprenedoria UdG - Santander (BTIE-UdG-Santander)

L’objectiu prioritari del Programa de Beques de Transferència, Innovació i Emprenedoria UdG - Santander (BTIE-UdG-Santander) és la formació dels estudiants en el camp de la transferència, l’emprenedoria i la innovació, i alhora potenciar aquesta activitat en els agents de recerca de la Universitat de Girona (UdG) per millorar la seva excel·lència i competitivitat.

Estat:
Oberta
Termini: 15/07/2024
Convocant
Universitat de Girona (UdG)
Enisa Jóvenes Emprendedores

Préstamos participativos dirigidos a pymes (y startups) innovadoras de reciente constitución, creadas por jóvenes emprendedores menores de 40 años, para que puedan acometer las inversiones que precisa el proyecto en su fase inicial.

Estat:
Oberta
Termini: 31/12/2024
Convocant
Empresa Nacional de Innovación SA (ENISA)
Youth Start-Up Competition (YSC) 2024

Competition designed to celebrate and support young entrepreneurs between the ages of 18 and 25 who are developing innovative start-up ideas that promote sustainability and reflect EU values.

Estat:
Oberta
Termini: 20/09/2024
Convocant
European Commission
En residència a l’àrea Tallers 2024-2025

Aquesta convocatoria ofereix la possibilitat de tirar endavant el teu projecte, en col·laboració amb la comunitat universitària, durant deu mesos i mig, prorrogables deu mesos i mig més. La participació està oberta prioritàriament a totes les persones que tenen o que han tingut un vincle amb la UPF: antics alumnes (alumni) de grau, de postgrau, de màster, de doctorat; estudiants en actiu o altres figures.

Estat:
Oberta
Termini: 19/07/2024
Convocant
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Programa Emprèn UPC

Emprèn UPC és un programa de pre-Incubació de projectes de base tecnològica (fase inicial) en l'entorn universitari públic tecnològic. Dirigit als estudiants i recent titulats de la UPC.

Estat:
Oberta
Termini: 31/12/2024
Convocant
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)