COMPÀS EMPREN

COMPÀS_
EMPRÈN

El teu repositori d’impuls a l’emprenedoria

Aquest repositori us facilita l’accés a les diferents iniciatives i programes que donen suport a l’emprenedoria.
S’adreça als estudiants i titulats universitaris que cerquen suport per emprendre, així com als agents públics i privats que volen estimular i disseminar les seves iniciatives dirigides als emprenedors.

Activitats destacades de suport a l'Emprenedoria
Innovation Day – UB - StartUB! Lab (Barcelona), 07/05/2024
Potenciant l'Autoconeixement i l'Autoconfiança en les persones emprenedores - Centre per a la iniciativa emprenedora Glòries (Barcelona), 30/04/2024
Jornada HackDipta - Reptes per a la generació Z - Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina (Reus), 26/04/2024
Millora la teva ocupabilitat: Atreveix-te amb LinkedIn - Facultat d'Economia i Empresa URV (Reus), 24/04/2024
Cerca bàsica
Cerca avançada


Convocatòries destacades

Ajuts del Consell Social a les millors idees emprenedores 2023-2024

Poden participar en aquesta convocatòria d’ajuts els estudiants de la URV o equips d’estudiants de la URV —grau, màster (oficial o propi) i doctorat— que, en l’exercici d’alguna tasca docent del curs 2023-24 (treballs de fi de grau, treballs de fi de màster, tesis doctorals, etc.) puguin validar o desenvolupar idees, prototips i/o processos susceptibles de convertir-se en un producte o procés comercialitzable.

Estat:
Oberta
Termini: 15/07/2024
Convocant
Universitat Rovira i Virgili (URV)
Innovation Day – UB

El propòsit d’aquesta iniciativa és encoratjar i promoure la innovació entre els estudiants. Els estudiants treballaran en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU 2030. Aquesta activitat està dirigida a alumnes/alumni, PDI i PAS de la UB i de totes les universitats catalanes, facultats i àrees acadèmiques per a formar equips multidisciplinaris.

Estat:
Oberta
Termini: 03/05/2024
Convocant
Universitat de Barcelona (UB)
En residència a l’àrea Tallers 2024-2025

Aquesta convocatoria ofereix la possibilitat de tirar endavant el teu projecte, en col·laboració amb la comunitat universitària, durant deu mesos i mig, prorrogables deu mesos i mig més. La participació està oberta prioritàriament a totes les persones que tenen o que han tingut un vincle amb la UPF: antics alumnes (alumni) de grau, de postgrau, de màster, de doctorat; estudiants en actiu o altres figures.

Estat:
Oberta
Termini: 19/07/2024
Convocant
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Programa AI4ALL - Intel·ligència artificial aplicada a la indústria

Aquesta formació especialitzada combina continguts tecnològics amb coneixements i metodologies de gestió empresarial. Estan previstes sessions d’introducció a les tècniques de deep learning, blockchain, metodologies àgils, tecnologies d’IoT per a projectes d’ehealth, entre d’altres. Els participants treballaran en equips multidisciplinaris per proposar solucions als reptes plantejats. Al final del programa presentaran els seus projectes pilots en un Demoday davant d’entitats i empreses rellevants. Adreçat a persones emprenedores, personal investigador i doctorand i alumnat de segon cicle d'enginyeria.

Estat:
Oberta
Termini: 31/05/2024
Convocant
Parc de Recerca UAB
Concurs relats breus StartUB!

Amb la finalitat de fomentar la creativitat entre la comunitat universitària, celebrar l’esperit de Sant Jordi i difondre els valors de StartUB!, com la creativitat, la innovació, la inclusió i la sostenibilitat, enguany es convoca l’I Concurs de Relats Breus StartUB! S’estableixen tres categories: Alumnat; Personal tècnic, de gestió i d’administració i serveis (PTGAS) i Personal docent i investigador (PDI).

Estat:
Oberta
Termini: 23/04/2024
Convocant
Universitat de Barcelona (UB)
Enisa Jóvenes Emprendedores

Préstamos participativos dirigidos a pymes (y startups) innovadoras de reciente constitución, creadas por jóvenes emprendedores menores de 40 años, para que puedan acometer las inversiones que precisa el proyecto en su fase inicial.

Estat:
Oberta
Termini: 31/12/2024
Convocant
Empresa Nacional de Innovación SA (ENISA)
Programa Emprèn UPC

Emprèn UPC és un programa de pre-Incubació de projectes de base tecnològica (fase inicial) en l'entorn universitari públic tecnològic. Dirigit als estudiants i recent titulats de la UPC.

Estat:
Oberta
Termini: 31/12/2024
Convocant
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Netmentora Bootcamp

Programa d'acompanyament empresarial amb una durada de fins a 4 mesos adreçat a empreses de recent creació (des de 6 mesos i fins a 3 anys amb el producte al mercat)

Estat:
Oberta
Termini: 31/12/2024
Convocant
Netmentora Catalunya
ECIU University Challenges

ECIU is the leading international consortium of research intensive universities, with collective emphasis on innovation, creativity and societal impact, driving the development of a knowledge-based economy. Addressed to students from one of the 12 member institutions, to make the last degree course or a Master's degree.

Estat:
Oberta
Termini: 31/12/2024
Convocant
ECIU University
Women Entrepreneurs for STEAM

We look for projects that bring innovations to markets, value to the community and, potentially will impact the future economy and society. Startups and projects at early stage needing seed capital. Pre-money valuations from EUR 0.5 – 2.5 Millions. Projects led by women either as founders or co-founders Projects on STEAM (Deep Tech; HealthTech & Medtech; Biotech; Green and Digital Cities; Food and Foodchain Tech)

Estat:
Oberta
Termini: 31/12/2024
Convocant
Women Angels for STEAM (WA4STEAM)