COMPÀS EMPREN

COMPÀS_
EMPRÈN

El teu repositori d’impuls a l’emprenedoria

Aquest repositori us facilita l’accés a les diferents iniciatives i programes que donen suport a l’emprenedoria.
S’adreça als estudiants i titulats universitaris que cerquen suport per emprendre, així com als agents públics i privats que volen estimular i disseminar les seves iniciatives dirigides als emprenedors.

Activitats destacades de suport a l'Emprenedoria
11 Consells de màrqueting per a iniciar el teu negoci en moments de canvi - Consell Comarcal de l'Alt Penedès (Vilafranca del Penedès), 04/10/2022
Taller: Com crear una Landing Page que converteixi - Facultat d'Economia i Empresa URV (Reus), 29/09/2022
Cerca bàsica
Cerca avançada


Convocatòries destacades

Programa Emprèn UPC

Emprèn UPC és un programa de pre-Incubació de projectes de base tecnològica (fase inicial) en l'entorn universitari públic tecnològic. Dirigit als estudiants i recent titulats de la UPC.

Estat:
Oberta
Termini: 31/12/2022
Convocant
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Start-UPFlama 2022-2023 - programa de suport a la creació d’empreses innovadores

Programa de suport a la creació d’empreses innovadores adreçat principalment a estudiants i alumni de la UPF que ofereix formació, assessorament i suport per ajudar els participants a fer realitat les seves idees de negoci.

Estat:
Oberta
Termini: 02/10/2022
Convocant
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Concurs Idea-UdL-ODS d'Idees de Negoci Innovadores per a l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible 2022

L’objectiu del concurs és detectar idees de negoci per impulsar la creació d’empreses innovadores i/o basades en coneixement tecnològic promogudes per estudiants, graduats/des o personal investigador en formació, amb la finalitat de fer realitat els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) continguts en l’Agenda 2030.

Estat:
Oberta
Termini: 27/09/2022
Convocant
Universitat de Lleida (UdL)
IX Premios Iberus-Exolum Emprende 2022

Durante el año 2022 se establece la IX Edición del Programa de Premios Iberus – Exolum Emprende, que tendrá dos modalidades principales y una adicional basada en la resolución innovadora de un reto específico planteado por Exolum. Modalidad I: Generador de ideas de negocio basadas en el conocimiento; Modalidad II: Empresa Innovadora; Modalidad Adicional: Resolución de Reto. Podrán participar estudiantes, titulados/as, alumni, PAS i PDI de las Universidades pertenecientes al Campus Iberus (UdL, Unizar, UPNA, Unirioja).

Estat:
Oberta
Termini: 07/10/2022
Convocant
Campus de Excelencia Internacional del Valle del Ebro (Campus Iberus)
Subvencions per a empreses de base tecnològica liderades per dones per als anys 2022 i 2023

Les subvencions han d’ajudar a consolidar empreses emergents de base tecnològica fundades i liderades per dones, que estiguin en la fase inicial de la seva activitat empresarial. En podran ser beneficiàries, les empreses establertes a Catalunya, que tinguin entre un any i cinc de vida des de la seva constitució i en les quals hagi participat com a mínim una dona a l’equip fundador i que actualment formi part de l’equip directiu.

Estat:
Oberta
Termini: 05/10/2022
Convocant
Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori
SmartCatalonia Challenge - Reptes Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya

Els 3 reptes plantejats busquen millorar el coneixement de l’evolució del litoral català, l’avaluació d’impactes de catàstrofes climàtiques en produccions agrícoles i el monitoratge de la sequera en pastures. Per donar resposta a aquests objectius, els emprenedors, startups i pimes del sector New Space participants hauran de proposar solucions basades en tecnologia d’observació de la Terra.

Estat:
Oberta
Termini: 25/11/2022
Convocant
Secretaria de Polítiques Digitals
StartUB! Sprint 2022 Edició Tardor - Programa d'acceleració i acompanyament per a projectes emprenedors

StartUB!Sprint és un programa per a ajudar els alumnes de la UB a accelerar els seus projectes emprenedors, tant si estan en la fase de desenvolupament de la idea com si estan constituïts recentment. Els participants comptaran amb l’ajuda d’experts, podran treballar en el projecte en el Lab i el millor projecte guanyarà un premi.

Estat:
Oberta
Termini: 17/10/2022
Convocant
Universitat de Barcelona (UB)
Premi Creatic 2022 a l'Emprenedoria Universitària

Poden participar en aquest premi els alumnes universitaris dels graus o màsters de les Escoles universitàries del TecnoCampus, matriculats al curs 2021-22, que presentin un resum executiu d’un projecte d’emprenedoria.

Estat:
Oberta
Termini: 05/10/2022
Convocant
TecnoCampus
Enisa Jóvenes Emprendedores

Préstamos participativos dirigidos a pymes (y startups) innovadoras de reciente constitución, creadas por jóvenes emprendedores menores de 40 años, para que puedan acometer las inversiones que precisa el proyecto en su fase inicial.

Estat:
Oberta
Termini: 31/12/2022
Convocant
Empresa Nacional de Innovación SA (ENISA)
BStartup Health

Proyectos en el ámbito de la Salud: Medical Devices, Diagnóstico, Therapeutics & Drugs y e-Health. Se podrán presentar empresas en fase pre-seed, seed o early-stage o equipos de investigación que vayan a constituir empresa.

Estat:
Oberta
Termini: 02/10/2022
Convocant
Banc Sabadell