COMPÀS EMPREN

COMPÀS_
EMPRÈN

El teu repositori d’impuls a l’emprenedoria

Aquest repositori us facilita l’accés a les diferents iniciatives i programes que donen suport a l’emprenedoria.
S’adreça als estudiants i titulats universitaris que cerquen suport per emprendre, així com als agents públics i privats que volen estimular i disseminar les seves iniciatives dirigides als emprenedors.

Activitats destacades de suport a l'Emprenedoria
II Mostra d'Emprenedoria Universitària - Facultat d'Economia i Empresa URV (Reus), 04/10/2023
Protecció de dades personals en l’emprenedoria - StartUB! Lab (Barcelona), 28/09/2023
Emprenedoria col·lectiva. Passos per emprendre en ESS III - Ca n'Andalet/InnoBA (Barcelona), 26/09/2023
Cerca bàsica
Cerca avançada


Convocatòries destacades

Premis Creatic 2023 a l'Emprenedoria Universitària

El Premi Creatic a l'Emprenedoria Universitària és un reconeixement al millor projecte emprenedor treballat per estudiants dels centres universitaris Tecnocampus. dels centres universitaris Tecnocampus.

Estat:
Oberta
Termini: 10/10/2023
Convocant
TecnoCampus
StartUB! Sprint 2023 - Programa d'acceleració i acompanyament per a projectes emprenedors

StartUB!Sprint és un programa per a ajudar els alumnes a accelerar els seus projectes emprenedors, tant si estan en la fase de desenvolupament de la idea com si estan constituïts recentment.

Estat:
Oberta
Termini: 29/09/2023
Convocant
Universitat de Barcelona (UB)
Youth Start-Up Competition (YSC) 2023

Competition designed to celebrate and support young entrepreneurs between the ages of 18 and 25 who are developing innovative start-up ideas that promote sustainability and reflect EU values.

Estat:
Oberta
Termini: 25/09/2023
Convocant
European Commission
Convocatòria The Bridge 2023

The Bridge by EduCaixa és un programa inspirat en els principis de Venture Philanthropy que ajuda a impulsar projectes liderats per joves emprenedors d’entre 18 i 30 anys que es troben en fases inicials, amb una clara proposta de valor, llestos per ser testejats en el mercat i millorats per maximitzar el seu impacte.

Estat:
Oberta
Termini: 10/10/2023
Convocant
Fundació ”la Caixa”
NASA Space Apps Challenge 2023 - Explore open science together

The NASA International Space Apps Challenge is a hackathon for coders, scientists, designers, storytellers, makers, builders, technologists, and innovators around the world to come together and use open data from NASA and its Space Agency Partners to create solutions to challenges we face on Earth and in space.

Estat:
Oberta
Termini: 05/10/2023
Convocant
NASA’s Earth Science Division
3er Premi aGOe a l’Emprenedoria i Creativitat

Aquest premi reconeixerà el millor projecte d’empresa que resulti de les idees que siguin presentades a concurs. Només s'admetrà una idea de negoci per equip promotor. A més de projectes, s’admetran activitats ja constituïdes com a empreses o altres entitats, sempre que estiguin registrades amb posterioritat al 01/07/2021.

Estat:
Oberta
Termini: 30/10/2023
Convocant
Associació gironina d'orientació empresarial (aGOe)
VIII Premi al Millor Treball de Fi de Grau sobre cooperativisme

Premi al Millor Treball de Fi de Grau relacionat amb el món cooperatiu, per a estudiants de la URV de les Facultats d’Economia i Empresa i de Ciències Jurídiques.

Estat:
Oberta
Termini: 10/11/2023
Convocant
Càtedra URV-Empresa sobre emprenedoria i creació d'empreses, Fundació Roca Galès (FRG)
Innovation Day (iDay)

L’i-Day és una activitat en la qual estudiants de diverses àrees acadèmiques treballen junts resolent reptes a us que s’enfronta la societat. Es celebra en 33 centres europeus entre octubre i novembre de 2023. Els reptes d’enguany giren entorn de la sostenibilitat i la salut.

Estat:
Oberta
Termini: 03/11/2023
Convocant
Universitat de Barcelona (UB)
Concurs Creató UAB

La Creató és una gimcana dirigida als estudiants de la UAB on podreu conèixer gent i passar-ho molt bé, creareu sinergies entre estudiants de diferents facultats, coneixereu els diferents serveis de la UAB ofereix als estudiants i treballareu en equip amb una mentalitat creativa i emprenedora. Cada equip treballareu un repte que haureu escollit en el moment de la vostra inscripció i haureu d’anar completant proves per tal d’aconseguir la victòria final.

Estat:
Oberta
Termini: 03/10/2023
Convocant
Parc de Recerca UAB
Programa Emprèn UPC

Emprèn UPC és un programa de pre-Incubació de projectes de base tecnològica (fase inicial) en l'entorn universitari públic tecnològic. Dirigit als estudiants i recent titulats de la UPC.

Estat:
Oberta
Termini: 31/12/2023
Convocant
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)