COMPÀS EMPREN

COMPÀS_
EMPRÈN

El teu repositori d’impuls a l’emprenedoria

Aquest repositori us facilita l’accés a les diferents iniciatives i programes que donen suport a l’emprenedoria.
S’adreça als estudiants i titulats universitaris que cerquen suport per emprendre, així com als agents públics i privats que volen estimular i disseminar les seves iniciatives dirigides als emprenedors.

Activitats destacades de suport a l'Emprenedoria
Cerca bàsica
Cerca avançada


Convocatòries destacades

iFest Competition

Competició en format Demo Day per presentar les solucions al reptes iFest, adreçada a joves d'entre 15 i 30 anys que estiguin cursant ESO, Batxillerat, Formació Professional o estudis universitaris. Es divideix en tres fases: preselecció, semifinal i final. Només a la semifinal i a la final es duran a terme presentacions en temps real davant el jurat. Les presentacions es fan en format de pitch, i tenen una durada de pocs minuts.

Estat:
Oberta
Termini: 21/04/2023
Convocant
Generalitat de Catalunya
Programa Emprèn UPC

Emprèn UPC és un programa de pre-Incubació de projectes de base tecnològica (fase inicial) en l'entorn universitari públic tecnològic. Dirigit als estudiants i recent titulats de la UPC.

Estat:
Oberta
Termini: 31/12/2023
Convocant
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
VIII Premi al Millor Treball de Fi de Grau sobre cooperativisme

Premi al Millor Treball de Fi de Grau relacionat amb el món cooperatiu, per a estudiants de la URV de les Facultats d’Economia i Empresa i de Ciències Jurídiques.

Estat:
Oberta
Termini: 10/11/2023
Convocant
Càtedra URV-Empresa sobre emprenedoria i creació d'empreses, Fundació Roca Galès (FRG)
Ajuts del Consell Social a les millors idees emprenedores

Ajuts adreçats als estudiants de la URV o equips d’estudiants de la URV -grau, màster (oficial o propi) i doctorat- que, en l’exercici d’alguna tasca docent del curs 2022-23 (treballs de fi de grau, treballs de fi de màster, tesis doctorals, etc.) puguin validar o desenvolupar idees, prototips i/o processos susceptibles de convertir-se en un producte o procés comercialitzable. El projecte ha d’estar coordinat o dirigit per un docent de la URV, responsable acadèmic del treball presentat.

Estat:
Oberta
Termini: 14/07/2023
Convocant
Universitat Rovira i Virgili (URV)
Premis d'emprenedoria a Osona 2023

Aquests premis pretenen motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu de l’alumnat de secundària, de batxillerat, de formació professional i universitaris, mitjançant el reconeixement públic de projectes emprenedors. Poden participar en aquests premis els alumnes de secundària, batxillerat, formació professional i universitaris (Alumnes i UAlumni) dels centres educatius públics, concertats i/o privats de la comarca d’Osona.

Estat:
Oberta
Termini: 31/05/2023
Convocant
Creacció Agència d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement
Abacus Ventures - Programa d’acceleració d’start-ups del món de l’educació

Programa adreçat a start-ups en fase pre-seed o seed que desenvolupin solucions relacionades amb l'àmbit educatiu i de tecnologia (EdTech).

Estat:
Oberta
Termini: 10/04/2023
Convocant
Abacus
Programa d'Emprenedoria Reimagine Textile 2023

Podran optar a participar en el programa emprenedors/res o empreses de recent creació (fins a 5 anys de vida), que tenen una idea de negoci en el sector tèxtil (moda de vestir, esport, complements i llar) i que estiguin disposats a incorporar un component innovador i/o tecnologia al projecte així com aquells que la seva avantatge competitiva es fonamenta en una proposta de valor sostenible o circular. L’equip ha de comptar com a mínim amb una persona a temps complet dedicada al projecte.

Estat:
Oberta
Termini: 15/05/2023
Convocant
TecnoCampus
Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal

La convocatòria està adreçada a promoure i dur a terme projectes en fase d'iniciació relacionats amb la ciència, la tecnologia, la innovació i la sostenibilitat. S'admetran idees que aprofitin oportunitats de negoci en qualsevol sector d'activitat, sempre que les empreses ideades encara no estiguin creades.

Estat:
Oberta
Termini: 29/04/2023
Convocant
Fundació Caixa d'Enginyers
Global Student Entrepreneur Awards 2022-2023 - Barcelona

You must be an undergraduate or graduate college/university student with a company operating for at least 6 months with at least US$500 in generated revenue or US$1,000 in investment.    

Estat:
Oberta
Termini: 30/12/2023
Convocant
Entrepreneurs’ Organization (EO)
EIT open call for sustainable energy solutions with EIT InnoEnergy

EIT InnoEnergy is looking for companies that aim for impact with scalable business models and/or disruptive technologies to: Reduce costs in the energy value chain; Reduce CO2 emissions; Secure operability of the energy system. Call is Open to all start-ups and companies from Horizon Europe countries that have a business idea, proven prototype, proof of concept or product/service already in the market in one of the seven thematic areas mentioned below and cover a market need.    

Estat:
Oberta
Termini: 31/12/2023
Convocant
EIT InnoEnergy