COMPÀS_
EMPRÈN

El teu repositori d’impuls a l’emprenedoria

Aquest repositori us facilita l’accés a les diferents iniciatives i programes que donen suport a l’emprenedoria.
S’adreça als estudiants i titulats universitaris que cerquen suport per emprendre, així com als agents públics i privats que volen estimular i disseminar les seves iniciatives dirigides als emprenedors.

Activitats destacades de suport a l'Emprenedoria
#SpinUOC 2021 - Antiga Fàbrica Estrella Damm (Barcelona), 17/06/2021
Cerca bàsica
Cerca avançada


Convocatòries destacades

Ajuts a les Millors Idees Emprenedores 2020-2021

Aquesta convocatòria vol contribuir al desenvolupament econòmic del territori ajudant a comercialitzar els resultats de la recerca i fomentant la creació d'empreses per part dels estudiants, donant-los suport en la validació d'idees i conceptes. Està dirigida a estudiants o equips d'estudiants de la URV (grau, màster i doctorat) que, en l'exercici d'una tasca docent, puguin validar o desenvolupar idees, prototipus i/o processos susceptibles de convertir-se en producte o procés comercialitzable.

Estat:
Oberta
Termini: 15/07/2021
Convocant:
Càtedra URV-Empresa sobre emprenedoria i creació d'empreses
En residència a l’àrea Tallers

Aquesta convocatoria ofereix la possibilitat de tirar endavant el teu projecte, en col·laboració amb la comunitat universitària, durant deu mesos i mig, prorrogables deu mesos i mig més. La participació està oberta prioritàriament a totes les persones que tenen o que han tingut un vincle amb la UPF: antics alumnes (alumni) de grau, de postgrau, de màster, de doctorat; estudiants en actiu o altres figures.

Estat:
Oberta
Termini: 18/06/2021
Convocant:
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Convocatòria d'ajuts per a projectes d'innovació urbana

BIT Habitat llança aquesta convocatòria amb l’objectiu de donar suport financer i tècnic a la implementació de projectes que donin resposta als reptes urbans plantejats i que tinguin un impacte real, a curt termini, sobre la qualitat de vida de les persones, en l'àmbit ambiental i/o socioeconòmic.

Estat:
Oberta
Termini: 03/07/2021
Convocant:
Fundació BIT Habitat
Tech Tour Space 2021

The Tech Tour Space 2021 is designed to help European start-ups developing tech solutions in the Space sector or developing applications based on satellite data to boost their investment readiness and build relations with investors. The Tech Tour Space 2021 is organised by Tech Tour, in collaboration with acceleration and incubation programmes such as Go2Space-Hubs, Point.IoT and the KIMbcn Foundation, experts in knowledge economy and innovation in Catalonia and hosted by the Government of Catalonia, under their NewSpace strategy.

Estat:
Oberta
Termini: 27/06/2021
Convocant:
Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Tech Tour
SmartCatalonia Challenge - Reptes Direcció General de Transports i Mobilitat

Les pimes i startups tecnològiques participants hauran de donar resposta als reptes mitjançant solucions TIC innovadores, viables i adaptades per a un o diversos dels reptes plantejats: Millorar els sistemes d’informació; optimitzar el servei per a usuaris amb diversitat funcional; digitalitzar el pagament; fomentar el servei a zones poc poblades i prevenir l’assetjament sexual al transport públic són els objectius dels reptes plantejats.

Estat:
Oberta
Termini: 23/07/2021
Convocant:
Secretaria de Polítiques Digitals
Hackató Miro In Cube

L'objectiu del hackatón MIC21 és fer sorgir projectes innovadors en el sector turístic en un entorn sostenible i responsable arran del COVID-19 i se celebrarà del 25 al 27 de juny a Perpinyà, Barcelona i Palma. En el cas de Barcelona, els candidats hauran de construir els seus projectes abordant les següents problemàtiques: sostenibilitat econòmica, mediambiental o sociocultural del turisme. El hackatón és un concurs obert a tots, no existeixen límits d'edat ni restriccions d'estatus. Per a inscriure't, només necessites una idea, un projecte o unir-te a un equip per a compartir les teves competències.

Estat:
Oberta
Termini: 25/06/2021
Convocant:
Eurecat, Generalitat de Catalunya
Retos Open Innovation - EDP España: Nieto Digital

Reto de la empresa EDP sobre la brecha digital generacional y abierta a Start-Ups que deseen presentar soluciones en este campo. Los principales hitos del reto son: 1) Cuantificación del problema de la brecha digital en la tercera edad; 2) Diagnóstico de la oportunidad de negocio; 3) Diagnóstico de obstáculos legales (representación y RGPD); y 4) Diseño del modelo operativo de representación y del modelo de negocio.

Estat:
Oberta
Termini: 21/07/2021
Convocant:
Ibercaja
Becas "Sigue adelante" al emprendimiento femenino

Las becas van dirigidas a mujeres que tengan una idea, proyecto o empresa en funcionamiento y que esté en una etapa temprana de desarrollo (mínimo de 6 meses de actividad), y siempre que no posean más de 4 años desde la fundación de la sociedad. La idea o proyecto empresarial debe ser original, creativo, innovador, con base tecnológica, escalable, viable, orientado a cubrir necesidades en diferentes ámbitos y con una oportunidad de negocio global identificada, siempre que se lleve a cabo en España.

Estat:
Oberta
Termini: 30/06/2021
Convocant:
Procter & Gamble (P&G), Womenalia
MNHACK21: 3rd MareNostrum Hackathon

Barcelona Supercomputing Center (BSC) will organize this hackathon from November 2 to 4. We can help on optimizing applications using a variety of programming models (OpenMP, OmpSs, MPI, CUDA, OpenACC, etc.). We also have mentors from many disciplines, including computer scientists and domain scientists. We will make sure we have the right mentors for you in case your application is selected. Teams are expected to be composed of 2 to 4 developers.

Estat:
Oberta
Termini: 15/09/2021
Convocant:
Barcelona Supercomputing Center (BSC-CNS)
CaixaImpulse Consolidate 2021

CaixaImpulse Consolidate supports highly innovative solutions to achieve investment readiness and move closer to commercialisation stages. Projects must be related to the areas of Life, Medical and Health Sciences. The Call will be permanently open for applications and a maximum of three cut-offs per year will be established for the review and selection of Projects.

Estat:
Oberta
Termini: 31/12/2021
Convocant:
Caixa Capital Risc, Fundació ”la Caixa”