COMPÀS EMPREN

COMPÀS_
EMPRÈN

El teu repositori d’impuls a l’emprenedoria

Aquest repositori us facilita l’accés a les diferents iniciatives i programes que donen suport a l’emprenedoria.
S’adreça als estudiants i titulats universitaris que cerquen suport per emprendre, així com als agents públics i privats que volen estimular i disseminar les seves iniciatives dirigides als emprenedors.

Activitats destacades de suport a l'Emprenedoria
Racó Emprenedor: Qilimanjaro - Parc de Recerca UAB (Bellaterra), 23/5/2024
Com Finançar el teu Somni: Nota Convertible vs. Equity - StartUB! Lab (Barcelona), 22/5/2024
Taller d'educació financera: - EEABB-UPC (Castelldefels), 21/5/2024
Cerca bàsica
Cerca avançada


Convocatòries destacades

Ajuts del Consell Social a les millors idees emprenedores 2023-2024

Poden participar en aquesta convocatòria d’ajuts els estudiants de la URV o equips d’estudiants de la URV —grau, màster (oficial o propi) i doctorat— que, en l’exercici d’alguna tasca docent del curs 2023-24 (treballs de fi de grau, treballs de fi de màster, tesis doctorals, etc.) puguin validar o desenvolupar idees, prototips i/o processos susceptibles de convertir-se en un producte o procés comercialitzable.

Estat:
Oberta
Termini: 15/7/2024
Convocant
Universitat Rovira i Virgili (URV)
Programa AI4ALL - Intel·ligència artificial aplicada a la indústria

Aquesta formació especialitzada combina continguts tecnològics amb coneixements i metodologies de gestió empresarial. Estan previstes sessions d’introducció a les tècniques de deep learning, blockchain, metodologies àgils, tecnologies d’IoT per a projectes d’ehealth, entre d’altres. Els participants treballaran en equips multidisciplinaris per proposar solucions als reptes plantejats. Al final del programa presentaran els seus projectes pilots en un Demoday davant d’entitats i empreses rellevants. Adreçat a persones emprenedores, personal investigador i doctorand i alumnat de segon cicle d'enginyeria.

Estat:
Oberta
Termini: 31/5/2024
Convocant
Parc de Recerca UAB
Becas Master MEI URV 2024

Becas para cursar el Máster de Emprendimiento e Innovación (MEI) de la URV curso 2024-2025.

Estat:
Oberta
Termini: 31/8/2024
Convocant
Santander Open Academy, Universitat Rovira i Virgili (URV)
Enisa Jóvenes Emprendedores

Préstamos participativos dirigidos a pymes (y startups) innovadoras de reciente constitución, creadas por jóvenes emprendedores menores de 40 años, para que puedan acometer las inversiones que precisa el proyecto en su fase inicial.

Estat:
Oberta
Termini: 31/12/2024
Convocant
Empresa Nacional de Innovación SA (ENISA)
Impuls UPC 2024 - Empresa emergent

Adreçat a startups/spinoffs creades el 2022 – 2024 promogudes per estudiantat, recent titulats/des, PDI i/o PTGAS de la UPC.

Estat:
Oberta
Termini: 16/6/2024
Convocant
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Impuls UPC 2024 - Talent Emprenedor

Adreçat a projectes emprenedors (pre-constitució) promoguts per estudiantat, recent titulats/des, PDI i/o PTGAS de la UPC.

Estat:
Oberta
Termini: 16/6/2024
Convocant
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
En residència a l’àrea Tallers 2024-2025

Aquesta convocatoria ofereix la possibilitat de tirar endavant el teu projecte, en col·laboració amb la comunitat universitària, durant deu mesos i mig, prorrogables deu mesos i mig més. La participació està oberta prioritàriament a totes les persones que tenen o que han tingut un vincle amb la UPF: antics alumnes (alumni) de grau, de postgrau, de màster, de doctorat; estudiants en actiu o altres figures.

Estat:
Oberta
Termini: 19/7/2024
Convocant
Universitat Pompeu Fabra (UPF)
Subvencions d’iniciatives innovadores d’emprenedoria social i/o tecnològica 2024

Subvencions en règim de concurrència competitiva per a la selecció d´iniciatives innovadores d'emprenedoria social i/o tecnològica adreçades a generar teixit econòmic amb capacitat d’innovació. La finalitat genèrica d’aquestes subvencions és l’impuls de l´emprenedoria social i/o tecnològica dirigida a enfortir el teixit econòmic per potenciar la capacitat d’innovació, facilitant l’acompanyament d’una manera tutelada a un màxim de 15 projectes per a engegar-los.

Estat:
Oberta
Termini: 6/6/2024
Convocant
Àrea Metropolitana de Barcelona
Programa Emprèn UPC

Emprèn UPC és un programa de pre-Incubació de projectes de base tecnològica (fase inicial) en l'entorn universitari públic tecnològic. Dirigit als estudiants i recent titulats de la UPC.

Estat:
Oberta
Termini: 31/12/2024
Convocant
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Netmentora Bootcamp

Programa d'acompanyament empresarial amb una durada de fins a 4 mesos adreçat a empreses de recent creació (des de 6 mesos i fins a 3 anys amb el producte al mercat)

Estat:
Oberta
Termini: 31/12/2024
Convocant
Netmentora Catalunya